Kesän kuulumisia

Kesäkuu meni nopeasti ohitse, että päätin lopulta yhdistää kesä- ja heinäkuun kuulumiset näin yhdeksi tekstiksi. Se lienee sallittua. Mutta tosiaan, mitä näin kesään on oikein kuulunut?

Kesäkuussa aloitin kesätyöt (!). Työmatka on ihanteellisen lyhyt, pääsen niin kävellen tai pyörällä alta puolen tunnin. Mukavaa luksusta tämä!

Kesäkuussa oli myöskin kummitytön lakkiaiset, että kaverin valmistujaiset – molempiin ehdin osallistua. Kesäkuussa olisi ollut sekä Tampereella, että Helsingissä Pridet – ne jäi harmillisesti väliin tänä vuonna. Jospa joku toinen kerta sitten…

Heinäkuussa oli vuorossa toisen kummilapsen rippijuhlat. Voisi jo melkeinpä sanoa, että koko kesä on ollut yhtä juhlaa!

Parisen kertaa olen ehtinyt käymään metsässä kuikuilemassa, joko niitä sieniä löytyisi: ja löytyihän niitä molemmilla kerroilla. Mitään suurta reissua en kummallakaan kertaa tehnyt ja kantarellien määräkin oli suhteellisen pieni. Mutta joka tapauksessa!

Niin ja tein hieman ekstemporee mansikkahilloakin. Sattui löytymään eräs päivä torilta sen verran edullisesti mansikkalaatikkoa (ei enää niin priimaa, mutta hilloksi kelpaavia), että pakkohan se oli mukamas sortua. Oi voi…

Mitään sen ”kummempia” ei kesään ole mahtunut. Lyhyesti siis: töitä ja juhlia!

 

Hieman hilloa!
Sieniä löytyi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *