Radikaaleja muutoksia, paljon

On jäänyt taas tänne kirjoittaminen todella, todella, vähälle. On kyllä käynyt mielessä ja olen ajatellut myös jonkinlaista kuvakollaasia iskeä kehiin. No, saapi nähdä, miten käy…

Kirjoittaminen on jäänyt aika pitkälti Eduskuntavaalien vuoksi – tai no, lähinnä sen vuoksi olen unohtanut kirjoitella. Aika paljon tehtiin kampanjaa Vihreiden kanssa ja viimeiset puolitoista viikkoa tuli oltua Pirkanmaan Vihreiden vaalimökillä Keskustorilla. Omalla kohdallani se tarkoitti lähinnä sitä, että keitin ja tarjosin kahvia. Ja kahvia kului. Ja koko kevään vaalimökki ja -teltta aikana sain 3 uutta jäsentäkin! Eilinen meni taas siihen, että olimme Tuomon kanssa vaalitoimitsijoina Hyhkyn koululla. Ainakin siellä oli todella vilkas äänestyspäivä, ihan jatkuvasti oli ihmisiä ja muutamia kertoja ihmisiä oli jopa jonoksi asti! Huoh… Mutta äänestyksellisestihän Vihreillä meni valtakunnallisesti aika päin puuta, en tykkää. Ja kansa sai mitä halusi – persut. Oma (ehkä ilkeäkin) veikkaus on, että ei mene kuin maksimissaan puoli vuotta tai vuosi ja näille ”hehheehee, äänestänpäs protestiksi persuja, lälläslää!” – tyypit (ja miksi ei muutkin) huomaa, että olipas virhe. Että kiitos Suomi, tästä kärsitään seuraavat neljä vuotta?

No, jotain muutakin radikaalia muutosta. Leikkautin rastani pois n. 2½ kuukautta sitten. Nyt ollaan menty lyhyillä hiuksilla. Kävin jo kerran sen jälkeen lyhentämässä ja värjäämässä tukkaani. Ajattelin vielä kerran ennen kesää käydä parturissa, mutta sitten voisin pitää taukoa. Ei siinä muuta, mutta ei ole ihan hirveesti varaa rampata jatkuvasti… No, aika näyttää kauanko pidän lyhyitä, vai aionko alkaa kasvattaa pidempää mallia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *