Muotialan kokemusosaajatoiminta

Jännää! Eilisestä (29.11.2017) päivästä alkaen minun tiedot/CV löytyvät (ADHD liiton lisäksi) myös Muotialan kokemusasiantuntijat listalta!

Minun oli jonkin aikaa pitänyt ottaa heihin yhteyttä, että mikä heidän tilanteensa ja ajatuksensa on, olisiko minun osaamisestaan heille tarvetta. Vihdoin ja viimein sain otettua yhteyttä ja minua pyydettiin käymään. Niin minä sitten kävin. Juttelimme n. tunnin verran, kävimme läpi mm. omaa kokemusosaajuus – koulutustani. Tuloksena oli se, että minulle näytettiin vihreää valoa heidän listoilleen. Minulle lähetettiin vielä sähköpostiin ”CV”, jonka täytin ja lähetin + jonka he tallensivat järjestelmäänsä. Tietysti näissä on aina se, ettei koskaan voi tietää, tuleeko keikkoja nolla, kolme vai kymmenen. Ajattelen kuitenkin, ettei tästäkään haittaa ole, että minun tiedot ovat niin ADHD liitolla, kuin Muotialalla. Aika näyttää, miten siis tulee käymään keikkojen suhteen!

Lopuksi vielä linkki Muotialan kokemustoimintaan:

Muotiala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *