ADHD – viikko

Hyvää ADHD – viikkoa!

Tällä viikolla vietetään kansallista AD(H)D – viikkoa. Tämän vuoksia ajattelin myös itse kirjoittaa aiheesta parisen riviä.

Kuten varmasti moni tietääkin, ADHD on tarkkaavuus- ja yliaktiivisuushäiriö. ADHD on neuropsykiatrinen häiriö ja ydinoireisiin kuuluvat yliaktiivisuus, tarkkaamattomuus ja impulsiivisuus. Jokaisella ADHD henkilöllä oireet painottuvat ja näin ollen näkyvät eri tavoilla eriasteisena

Näin ADHD – viikon iloksi voinkin taas muistutella teitä siitä, että olen ADHD – kokemusosaaja! Minua siis todellakin voi kysellä eri tilanteisiin pitämään puheenvuoroa/esiintymään/juttelemaan ADHD:sta. Oma osaaminen on siinä, mitä on saada aikuisena diagnoosi (miten tähän tultiin, mitkä asiat vaikuttavat mihin, sivuoireet jne). Tietysti voin ihan yleiselläkin tasolla puhua diagnoosista. Minua voi kysellä joko ADHD – liiton kautta tai vaikka suoraan minulta.

Näin ADHD – viikkoon liittyen, olen paikalla la 14.10. klo: 13 – 16 Tampereella Omavoimassa AD(H)D – kirjokahvilassa. Kirjokahvilassa on lämpimän juoman ja pienen purtavan lisäksi tarjolla tietoutta AD(H)D:sta ja mukaan voi tulla yksin tai yhdessä jonkun/muiden kanssa. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa moikkaamaan!

Syyskuun puolessa välissä sain tiedon päässeeni kokemustoimijoiden kehittäjä – vaikuttaja jatkokoulutuspilottiin. Mitä tästä kumpuaa, selvinnee varmasti myöhemmin!

 

Omavoima

ADHD – liitto, kokemusosaajuus

Minun sähköposti: etunimi.sukunimi [at] gmail.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *