Arki vaalien jälkeen osa 2.

Kyllä se arki hiljalleen lähtee liikkeelle vaalien jälkeen. Nyt on pääsiäinen, joka ei tosin allekirjoittaneen asunnossa juuri mitenkään näy. En ehkä ole suurin juhlapyhien harrastaja.

Niinpä esimerkiksi (pitkä)perjantaina tuli käytyä puoliskon ja appivanhempien kanssa Tampereen kissakahvilassa. Ainakin osan ajasta kisut olivat yllättävänkin aktiivisella päällä. Samana iltana päätin tehdä ylijääneestä kahvista saippuaa. Tällä hetkellä saippuat ovat yllättävänkin vaaleita, saas nähdä käykö kuukauden kypsymisen aikana mitään värimuutoksia?

Eilen ainakin meidän suunnilla iskeytyi kevyt takatalvi, lunta sateli kevyelti!

Vaalien alla tuli käytyä kuvaamassa minulle ”ADHD kokemusosaaja” – aiheista videoklippiä. Se pitäisi tässä varmaan lähiaikoina vielä editoida, jotta saan sen julkaistua. Siitä infoan paremmin, kun editointi on tehty ja se on julkaistu!

 

Kissakahvilan asukkaita

 Takatalvi

 Kahvisaippuaa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *