Arki vaalien jälkeen osa 1.

Kaksi yötä on nyt nukuttu vaalien jälkeen. Kaksi tarpeellista yötä. Ensimmäisenä yönä ei oikein osannut mennä nukkumaan ja koko eilinen päivä menikin hieman kohmeessa. Toinen yö tulikin jo nukuttua paljon paremmin.

Itse sain 40 ääntä. Olen itse yhä aidosti ihan tyytyväinen omaan tulokseeni. En alunperinkään oikein osannut ajatella, kuinka paljon ääniä lähden tavoittelemaan. Kunhan lähden hieman kokeilemaan ehdolla olemista. Jossain vaiheessa ajattelin, että jos saan vain yhden äänen, se saattaisi hieman ottaa päähän. Kaikki muu on vain hyvä. Enemmän itseäni ehkä ärsyttää puoliskoni 62 ääntä – olisin toivonut hänelle reippaasti enemmän, vähintään varavaltuutetun verran.

Onneksi maailma ei tähän kaadu ja vaaleja tulee uudestaankin: sitten toivottavasti mennäänkin jo läpi! (Tai no, jospa siis puoliso menisi läpi!) Siihen asti jatkamme ns. ”ruohonjuuritasolla” asioihin vaikuttamista. Sekä henkilökohtaisella tasolla, että myös oman kaupunginosayhdistyksen, Länsi – Tampereen Vihreiden, kautta!

Täytyy myös muistaa, että kuinka hyvin Vihreillä meni kautta linjan. Tampereellakin olemme kolmanneksi suurin puolue, 20.0 % suuruudella, saaden 4 lisäpaikkaa valtuustoon! Olen myös erityisen ilahtunut, että jopa Kalkussa Vihreitä äänesti 17 % ihmisistä!

Eli vaikka minä tai puolisoni ei menty läpi (tällä erää!), kiitän teitä jokaista minua tai meitä äänestäneitä! Jokainen ääni on ollut tärkeä, jokainen ääni toi lisää ääniä koko puolueelle. Kiitos teidän, meillä meni näin hyvin, kuin meni! Kiitos!

Pysykää siis kuulolla jatkossakin! Ja mikäli puoluepolitiikka kiinnostaa, suosittelen jäseneksi liittymistä! Kaikki tyylit jäsenenä olemisessa ovat yhtä oikeita: saa ”vain maksaa jäsenmaksun”, tai maksaa ja tulla mukaan toimintaan! Kaikki tyylit ovat yhtä arvokkaita!

Ps. Tiesittehän, että kesäkuussa on Vihreiden puoluekokous Tampereella?

 

https://www.facebook.com/lansitampereenvihreat/

https://www.vihreat.fi/liity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *