Vaalityö takana, jännitys edessä

Kampanja on nyt minun ja puolisoltani, Pekkasen Tuomon, osalta valmis! Flayereita on jaettu ja luukutettu.  Huomenna laskeutuu vaalirauha.

Vaalien alla olen päässyt monien ihmisten kanssa juttelemaan ties mistä. Olemme puhuneet mm. työttömyydestä ja vähäosaisuudesta, sosiaali- ja terveyspuolesta: niin SOTE – uudistuksesta, lääkäripalveluista, laboratorio – jonoista, lääkkeiden hinnoista. Puhumattakaan myös kokemusosaajuudesta, neuropsykiatrisista häiriöistä, sekä mielenterveydenhäiriöistä. Mutta olemme myös puhuneet lähiruoasta, kuin (lähi)puistoista ja metsistä ja kuinka hienoa on, kuinka meillä on jokamiehen oikeudet! Lähiliikenne on myös puhututtanut. Olemme olleet niin huolissamme asioista, mutta myös kiitollisia. On ollut ilo saada jutella niin monen ihmisen kanssa, niin monista eri asioista. Asioista, jotka koskettaa ja mietityttää. Asioista, jotka tuottavat iloa.

Nyt lepoa ja huomenna tähän aikaan ollaan vaalivalvojaisissa jännittämässä.

Ps. Tampereella äänestämään mennessä harkitse vielä Vihreitä ja numeroa 195, myös 235 on oikein pätevä! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *