Kaikenlaista

Taas on aikaa siitä, kun olen viimeksi mitään kirjottanut tänne. Kaikkea mahdollista on tässä välissä ollut… Yritän tässä muistella, mitä onkaan tapahtunut.

Kalat voivat ihan hyvin. Ei mitään suurempia ja ihmeellisempiä siellä.  Kierrekotiloita tuntuu olevan aina vähän väliä erittäin runsaasti tuolla kuopimassa maata. Oikeasti. Aina kun niitä laskee, voi päästä hyvinkin 20-30 kotilon välille. Ei kukaan sattumalta haluaisi paria omaan akvaarioonsa…?!

Parveke – projekti on laitettu jo jokin aika sitten talviteloille. Kyllähän sitä muutama biopussi täyttyi noista tomaatti – yms jutuista. Ensi keväänä/kesänä sitten taas uudet kujeet ja kokeilut. Miltähän tuntuisi kasvattaa vaikka metsämansikoita? Noista tomaateista vielä: ainakin itselleni jäi todella hyvä kokemus siitä hommasta, joten sitä ainakin voisin kokeilla joskus uudestaan sekä voisin suositella sitä myös muille!! Ainakin meidän parvekkeella se onnistui hyvin… Vaikka olivatkin kovia vesi-kittaajia :).

Syyslomaa vietimme 15.-21.10.’07.
Ensin olimme ma-to Riikassa reissulla 5 muun kanssa. Oli ihan jees reissu, Riika sopii minusta juuri tuollaiselle lyhyelle lomalle. Muuten kaikki meni siis kivasti, ellei oteta sitä lukuun, että minä olin kokoajan jotenkin kipeä. Ja se, että vikana iltana tietenkin meni multa nivelsiteet… Mutta nooh :).

Perjantaina sitten (19.10.’07) kun pesimme sitten pyykkivuorta pienemmäksi, niin arvatkaa hajosiko pesukone sitten kesken pesun. No tietenkin!! Ja hajosi sen verran hyvin (esim. sähköjodot katkesivat), että päätettiin käydä ostamassa uusi pesukone. Etenkin, kun siitä hajonneesta oli tietenkin se takuukin loppunut. Onneksi saimme hankittua uuden koneen tilalle. Lauantaina sitten vielä ilmoitettiin, että minun mummini on kuollut :(. Ikäväähän se toki oli, vaikka olikin jo ehtinyt varautua siihen. Hautajaiset olivat eilen. Vielä tuntuu jotenkin oudolta, ettei mulla ole enää yhtään isovanhempaa elossa. Saas nähdä, miten kauan siinä kestää, että tottuu ajatukseen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *