Sairastelua sun muuta

Tomaatti – kausi alkaa varmaan olemaan ihan pian loppu. Kun on syksy alkanut tulemaan, myös tomaattien kypsyminen on kutakuinkin loppunut. Enää ihan pari harvakseltaan on kypsynyt syötäväksi. Mutta aika yllättävän hyvin tuotti satoa. Joten saatiin itse tehtyä monta salaattia niistä. Samaten jokusen kerran saatiin annettua myös eteenpäin noita tomskuja.

Myöskään sairastelulta ei olla voitu välttyä. Meistä kumpikin on sairastellut. Miehellä ennen hänen Saksan matkaa todettiin keuhkoputkentulehdus. (Hän oli siis 25.9. – 2.10. oppilasvaihto – matkalla) Mulla sitten taas viime perjantaina todettiin puolestaan poskiontelotulehdus. Ja kun kerran kuumettakin oli, jäin töistä kotiin siksi päiväksi. Eipä eilenkään täysin jees mennyt: kesken työpäivää iski taas kuumetta hieman…. Jospa tämä tästä!!!

Toista tuolia ollaan jo alotettu hiomaan. Tarkoitus ois saada ennen talvea vielä se hiottua ja maalattua. Mutta eiköhän se siitä kun on kerran aloitettukin =). Mutta tuo sohva varmaan jää sitten ensi vuoden puolelle hoidettavaksi. Pitää vaan katsoa, että miten ihmeessä me saadaan se tehtyä tuolla meidän parvekkeella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *