Jatko ADHD kokemusosaaja – koulutukselle

Viime viikolla kirjoittelin, että minulla on alkamassa ADHD kokemusosaaja – koulutus. Ensimmäinen lähiopetus viikonloppu olikin tosiaan viikko sitten. Meitä koulutettavia oli paikalla 17 kappaletta. Koin olevani todella onnekas päässeni mukaan: kaikki halukkaat eivät edes olleet mahtunueet koulutukseen! Vaikka se onkin sääli, on silti hienoa huomata kysynnän ja halukkuuden tarpeellisuus. Aivan ehdottomasti.

Ensimmäinen lähiopetusviikonloppu tuli ja meni vauhdilla. Tuon viikonlopun jälkeen olo oli niin innostunut, kuin nuutunutkin. Tuli paljon informaatiota, paljon uusia ihmisiä… Pää on täynnä kaikkea mahollista ja mahotonta.

Tavallaan olikin siis hyvä, että ensimmäisenä päivänä kuljin pyörällä (yhteensä n. 22 km) koulutukseen.

Tällä viikolla minulla oli (heti torstaina aamusta) harjoituspuheenvuoro. Kävin pitämässä sen joukolle sosiaali- ja terveysalanihmisille. Kiitos yhä kaverilleni, joka paikan minulle järjesti! Hengissä selvisin tuosta kerrasta, olo oli hyvä. Tästä se lähtee. Totta kai pientä hiomista on etenkin näin alussa. Niinhän se varmaan on, että nyt vasta alkaa katsomaan, millaiseksi tuo esityksen veto ja tyyli ryhtyy muovautumaan: mikä on ominaista itselleni (jokainen ryhmä huomioiden, kenelle käyn puhumassa) jne.

Kesäkuussa on seuraavat kaksi lähipäivää, jonka jälkeen pääsee laittaa ittensä kokemusosaajarekisteriin.

Tuntuu aika hurjalta ajatukselta, mihin sitä tulee harpattua, mitä tulee tehtyä. Vaikka itse onkin koulutukseen hakeutunut. Vaikka samalla tietääkin, että itte on sitä halunnu ja on jo vaikka opiskelukavereille vähän samaa juttua kertoillu jne. Vaikka tietää itte olevansa oman kokemuksensa paras tietäjä.

Jännä on myös nähdä, mihin kaikkialle mahdollisesti pääsen pitämään oman kokemusosaaja puheenvuoronsa. Tai kuinka usein. Mihin tämä minut vielä viekään, mitä se tuo tullessaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *