2014

En ole kuukauteen saanut mitään kirjoitettua. Taas tuntuu, ettei vain ole mitään kirjoitettavaa. Kun en tiedä, onko tässä tapahtunut edes mitään kirjoittamisen arvoistakaan vielä. No, yritetään edes parilla sanalla!

Joulu ja uuden vuoden vietot ovat jo ohitse. Molemmat menivät ihan vain kotona ollessa. Se oli ihan hauskaa. Uuden vuoden vaihdetta ”juhlimme” tosin yhden kaverimme vierailulla. Muutama lautapeli tuli pelattua ja pizzaa syötyä.

Olin vähän reilun viikon kokeilumielessä ilman ADHD – lääkitystä. Parissa päivässä huomasin, että heti alkoi olla levottomampi olotila, enkä jaksanut samallalailla keskittyä vaikkapa ompelemiseen. Tauon jälkeen tuli jopa euforinen olo ja taas tuntui, että voisi hieman keskittyä. Tosin nyt olen harkitsemassa, tarvitsisiko annoskokoa jopa nostaa? En tiedä.

Noh, ylihuomenna mulla on iltapäivällä aika lääkäri-sedälle, voinen mm. tuon aiemmin mainutun lääkityksen nostosta kenties keskustella. Pääpaino keskustelussa varmaan on kuitenkin minun jatkosta. Mullahan on tämän kuun lopppuun B-lausunto. Saas nähdä, mihin loppupäätökseen jatkostani tullaan tekemään. Lääkäri-setähän mulla vaihtui tässä, sain kuulla tästä ajanvarausta tehdessä. Jotenkin on semmoinen olo, ettei huvittaisi yhtään tutustua taas yhteen uuteen hoitavaan henkilöön….

Olotila taas. En tiedä. Ei kai mitään ns. sen kummempaa. Tänään on tosin ollut ”huonon itsetunnon päivä”. Ei mikään suositeltava olotila tämäkään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *