Musiikkia, uintia, juoksua

Jospa sitä yrittäisi jotain näin joulukuun iloksi rustailla. Niin todella, joulukuu. Eikä ole enää montaakaan viikkoa itse jouluun ja jouluaattoon. Äh. Lapsena joulu oli ihan ok, vaikken liiemmin välittänyt jouluruoasta saatikka joulukirkosta. Nyt näin aikuisempana en ole oikein välittänyt koko joulusta, se enemmänkin ahdistaa minua kuin mitään muuta. Jouluruoka on edelleen hieman mälsää, kirkkoon en todellakaan mene, en nauti joululauluista, en tarvitsisi lahjoja… En näe oikeastaan mitään juhlittavaa koko joulussa. Tänä(kin) vuonna ajattelin olla menemättä sukuloimaan jouluna. Jospa olisi vain kotona, tekemättä juuri mitään sen kummempaa. No, se siitä.

Pidin tässä juoksemisesta muutaman päivän ”vapaata”. Toissapäivänä kävin pitkästä aikaa uimahallissa vesijuoksemassa ja uimassa. Tänään taas oli ihan juoksemisen vuoro. Ajattelin, jospa lumien sulamiseen asti yrittäisi käydä sekä uimassa, että uimassa. Ja hei, tulin viime viikolla ilmottautuneeksi ensi vuoden Tampereen Puolimaratoniin (14.9.2014)! Tarkoittanee ilmeisesti sitä, että treenausta on jollain lailla pakko tehdä. Huhhuh!

Mitähän tässä olotilasta osaisin sanoa? Jotenkin tuntuu, että viime päivinä olen tuntenut itseni jälleen hieman alavireiseksi ja innottomaksi. Ihmisiä on ihan kiva nähdä kylläkin. Kuitenkin. Jotenkin tuntuu, etten osaa oikein mitään järkevää sanoa edes olotilastani. Lähinnä vain sen, että olotila todellakin tuntuu hieman alavireiseltä ja innottomalta.

Viime viikolla tulin hankkineeksi kolmelle keikalle (ovat kaikki ensi vuonna) liput vuorokauden sisään! Kaikki ovat täällä Tampereella. Ensin on tammikuussa WÖYH!, jonka keikalla kävinkin jo tänä vuonna toukokuussa. Heti seuraavana päivänä tästä (!) on Jarkko Martikaisen keikka. Jarkon keikalla en olekaan käynyt pitkään aikaan. Ja viimeksi kun edes olin, samana iltana oli myös mm. Kauko Röyhkän keikka. Kivaa siis käydä nyt ihan Jarkon omalla keikalla. Maaliskuussa menen Stam1na:n keikalle. Sitä en olekaan ikinä nähnyt livenä ja innostuinkin ko. bändistä oikeastaan vasta tänä vuonna. Keikkalippujen hankinnan jälkeen tajusinkin aika hauskan kuvion, mikä syntyy kolmikosta WÖYH!, Jarkko Martikainen ja Stam1na = WÖYH!:ssä ovat veljeksi Antti ja Jussi Hyyrynen → Jussi on ollut aikanaan YUP:ssa, jonka solistina taas oli Jarkko Martikainen. Ja taas Antti puolestaan on solistina Stam1na:ssa =)! Jotenkin sairaalla tavalla hauska yhdistelmä minusta =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *