Teatteria juosten tms

Taas on päivä jos toinenkin sitten edellisen kirjoittelun.

Varmaan ketään ei yllätä, että olen käynyt juoksemassa. Nyt kolmena edellisenä kertana olen tietoisesti yrittänyt nostaa nopeuttani ja siinä jopa onnistunutkin. Jos ei muuten, niin vähintään 0,5 km/h.

Paria teatteri – esitystä on tullut käytyä katsomassa, molemmat olivat Tampereen Työväen Teatterissa. Ensin olin katsomassa PRINSESSA – muksikaalin ja toisena KULKURI – esityksen. En tietenkään samana viikonloppuna, vaan oli näiden välillä 2 viikkoa välissä. Ihan viihdyttäviä olivat molemmat. Toisaalta, mitään hurjia ennakko – odotuksia en ollut ottanut.

Olen myös parit keikkaliput hankkinut tänne Tampereelle. Ensin menen katsomaan pe 4.10. Herra Ylppöä & Ihmisiä ja pe 11.10. Viikatetta. Ylpön olen parikin kertaa nähnyt ja Viikatteen kerran. Mutta oikeastaan vasta nyt olen Viikatteen ”löytänyt”.

Sitten vielä omasta olotilastani. Viimeiset viikot ovat tuntuneet hyvinkin tasaisen harmaalta. Koen sen jotenkin olevan sekä hyvä, että huono. Huono siinä mielessä, että oikein iloja ei jaksa tuntea mistään. Mutta toisaalta tosiaan hyvä, ennemmin tasaista kuin negatiiviset ajatukset jne. Enkä mä toisaalta jaksa uskoa, että tää nyt olisikaan mikään loppulinen olotila elämässäni.

Viime viikolla minulla oli samana päivänä sekä lääkäri, että psykologi. Olihan se väsyttävä päivä, mutta olipahan molemmat ns. pois jaloista taas ;). No, molemmissa paikoissa juttelin oppimisongelma – testiin mahdollisesta pääsystä. Psykologin kanssa olin itse asiassa jo aiemmin keskustellut ja tässä välissä hän oli heidän neuropsykologin kanssa jutellutkin alustavasti. No, ensin minulla oli ollut lääkäriin aika. Hän meinasin, että testaus voi olla ok jos minusta siltä tuntuu. Hän ei vain ehkä vielä pistäisi minulle lähetettä, koska epäilee tulosten vääristyvän aivan liikaa jos ne tehtäisiin nyt. (Muuta sen ihmeempää normaalista tuolla käymisestä jutelleet.) No, sitten olin psykologin luona. He olivat taas neuropsykologin kanssa jutelleet, eivätkä näkisi mitään ongelmia tehdä se testi jo nyt. Tarvitsisin vain sen lähetteen neuropsykologille lääkäriltä. Siispä psykologini kysyi, josko hän saisi ottaa yhteyttä lääkäriini ja jutella suoraan hänen kanssaan. Tokihan tämä järjestely minulle käy. Sitä siis jännityksellä odottaen, mikä on lopputulos…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *