Yhyy…

Voi surkeutta, yksi albiinomonni sanoi meille aamusta hyvästit =(…. En kyllä osaa sanoa yhtään, mihin se ressu kuoli, sillä nitriitti ja nitraatti arvot olivat hyvin nollissa. Muutkin arvot olivat olleen mallillaan. Lisäksi olemme välttäneet niin yli-, kuin aliruokintaakin. Noh, se ei vaan näköjään tykännyt olla meillä. Olihan se eilen ollut jo vähän outona. Mutta… Katsotaan nyt, miten nuo kaksi muuta albiinoa sitten jaksavat olla tuolla akvaariossa. Nuo muut kalat ovat kyllä jaksaneet olla meillä. Myös neontetrat. Sitten tuo partamonnikin on ollut tänään yllättävän vilkkaalla päällä ja ylipäänsälin se on ollut todella paljon esillä. Ehkä se on alkanut tajuamaan, ettei tuolla akvaariossa ole mitään mörköjä ja että tuo on todellakin sen uusi koti =).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *